HemHem  Vanliga frågorVanliga frågor  SökSök  Bli medlemBli medlem  MedlemslistaMedlemslista  AnvändargrupperAnvändargrupper  Logga in  
Dela | 
 

 Inget lyse på en Cheva S10 -96

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
olsson
Skogenracing Large
avatar

Antal inlägg : 165
Age : 28
Namn : Fredrik Olsson
Från : Gefle
Kör : Ford Cortina -67 V8! & kawasaki kx 125 -06 & Cheverolet S10 -96 Till salu! & BMW 328i -96 Till salu! Opel rekord 1962 Till salu!
Registration date : 08-01-11

InläggRubrik: Inget lyse på en Cheva S10 -96   tis 13 mar 2012, 21:29

Tjena
Jag har fått ett problem med lyset på min Cheva S10 (är en 4,3l aut)!
Det är så att det funkar om jag sätter på lyset med tändningen avslagen däremot om jag vrider om nyckel då slocknar instrumentbelysningen och bakljusen, slår jag av tändningen igen så tänds lyset direkt.
Är det någon som har någon idé?

Jag har provat bytt lysknapp och "kontakt stycket" som går in till tändningslåset utan resultat.

Tacksam om någon har nån idé om vad det kan vara för fel!

MVH Fredrik Olsson
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Fotis
Skogenracing Large


Antal inlägg : 208
Age : 41
Namn : Fredrik F
Från : Sandviken
Kör : Bmw 325 -93, Chevrolett transport -02
Registration date : 09-05-23

InläggRubrik: Sv: Inget lyse på en Cheva S10 -96   ons 14 mar 2012, 19:14

Kanske överslag i tändningslåset?
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil http://www.garaget.org/?car=144802
olsson
Skogenracing Large
avatar

Antal inlägg : 165
Age : 28
Namn : Fredrik Olsson
Från : Gefle
Kör : Ford Cortina -67 V8! & kawasaki kx 125 -06 & Cheverolet S10 -96 Till salu! & BMW 328i -96 Till salu! Opel rekord 1962 Till salu!
Registration date : 08-01-11

InläggRubrik: Sv: Inget lyse på en Cheva S10 -96   ons 14 mar 2012, 20:44

har bytt kontakten och det från tändning låset, svårt att förklara men det sitter ingen el i själva tändningslåset.

har även idag provat att dragit en extra jord till tändningslåset utan att det fungerade!

MVH
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
 
Inget lyse på en Cheva S10 -96
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Inget lyse på en Cheva S10 -96
» Cheva Van -77 Förtänder, Vad är fel?
» Oljetryck? normaltryck?
» S: Bilder på v8 insprutnings insug
» Erfarenhet av kapning av fjädrar Audi s4 c4 sökes!!

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Skogenracing.com :: Skogenracing Society :: Teknik-
Hoppa till: