HemHem  Vanliga frågorVanliga frågor  SökSök  Bli medlemBli medlem  MedlemslistaMedlemslista  AnvändargrupperAnvändargrupper  Logga in  
Dela
 

 MS1 v3 problem, Hallgivare

Gå ner 
FörfattareMeddelande
NIKKELICIOUS
Skogenracing Supreme
NIKKELICIOUS

Antal inlägg : 607
Age : 28
Namn : Niklas
Från : Kiruna
Kör : med hjulspinn
Registration date : 09-06-24

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimefre 03 sep 2010, 15:52

Tja tja, Jordar jag signalen typ slår testmejseln mot signalkabeln så vill bilen gå, men inte annars.. vad kan vara fel?
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Hedin_
Skogenracing Elite
Hedin_

Antal inlägg : 1976
Age : 28
Namn : Tobbe
Från : Gävle
Kör : Audi A4 1.8T
Registration date : 08-12-15

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: Sv: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimefre 03 sep 2010, 16:35

Dra ny jord ?
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
NIKKELICIOUS
Skogenracing Supreme
NIKKELICIOUS

Antal inlägg : 607
Age : 28
Namn : Niklas
Från : Kiruna
Kör : med hjulspinn
Registration date : 09-06-24

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: Sv: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimefre 03 sep 2010, 17:26

Får prova.. Tips på bra ställe att jorda? volvo 740..
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Hedin_
Skogenracing Elite
Hedin_

Antal inlägg : 1976
Age : 28
Namn : Tobbe
Från : Gävle
Kör : Audi A4 1.8T
Registration date : 08-12-15

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: Sv: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimefre 03 sep 2010, 18:42

NIKKELICIOUS skrev:
Får prova.. Tips på bra ställe att jorda? volvo 740..

Det är bra att dra all jord till samma ställe med ms...
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
NIKKELICIOUS
Skogenracing Supreme
NIKKELICIOUS

Antal inlägg : 607
Age : 28
Namn : Niklas
Från : Kiruna
Kör : med hjulspinn
Registration date : 09-06-24

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: Sv: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimefre 03 sep 2010, 19:08

Har gjort det, Bultade... Men är sånt fel iaf.. hallgivaren har 3 kablar, Vilka är vad och vilka ska vart?
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Hedin_
Skogenracing Elite
Hedin_

Antal inlägg : 1976
Age : 28
Namn : Tobbe
Från : Gävle
Kör : Audi A4 1.8T
Registration date : 08-12-15

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: Sv: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimefre 03 sep 2010, 21:23

NIKKELICIOUS skrev:
Har gjort det, Bultade... Men är sånt fel iaf.. hallgivaren har 3 kablar, Vilka är vad och vilka ska vart?


Köpte du av Mofid så finns ju det ett kopplings schema Smile

Du har ju:

Jord
Signal
Plus
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
NIKKELICIOUS
Skogenracing Supreme
NIKKELICIOUS

Antal inlägg : 607
Age : 28
Namn : Niklas
Från : Kiruna
Kör : med hjulspinn
Registration date : 09-06-24

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: Sv: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimefre 03 sep 2010, 23:09

Nu tänder den till, dock måste tändningen vara på och köra plus på starten.. Den klipper strömmen om man vrider till start på nyckel.. Vilken kabel på tändlåset ska ström tas ifrån?
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Hedin_
Skogenracing Elite
Hedin_

Antal inlägg : 1976
Age : 28
Namn : Tobbe
Från : Gävle
Kör : Audi A4 1.8T
Registration date : 08-12-15

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: Sv: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimefre 03 sep 2010, 23:17

Förmodar att du har en 740 Smile Tror att det ska vara den gula kabeln, Ganska grov, tyvärr så är jag inte så säker då jag har en startknapp från biltema och har en killswitch till tändningen Wink
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
NIKKELICIOUS
Skogenracing Supreme
NIKKELICIOUS

Antal inlägg : 607
Age : 28
Namn : Niklas
Från : Kiruna
Kör : med hjulspinn
Registration date : 09-06-24

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: Sv: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimelör 04 sep 2010, 00:14

Jo den sitter nog på den gula, Men tycker det är konstigt att alla lampor etc slocknar när den går på starten.. allt blir svart förutom startmotorn.. :S
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Henka_
Skogenracing Elite
Henka_

Antal inlägg : 1915
Age : 30
Namn : Henke
Från : Geffle
Kör : SxxB
Registration date : 07-02-20

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: Sv: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimelör 04 sep 2010, 12:35

jösses, allt ska slockna när du vrider på nyckeln eftersom startmotorn kräver så mkt ström.. men om även boxen blir utan ström så låter det som om ni kopplat konstant till ms på tändning, och det är ju inte riktigt rätt.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil http://www.skogenracing.com
NIKKELICIOUS
Skogenracing Supreme
NIKKELICIOUS

Antal inlägg : 607
Age : 28
Namn : Niklas
Från : Kiruna
Kör : med hjulspinn
Registration date : 09-06-24

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: Sv: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimelör 04 sep 2010, 18:41

hur ska det vara? bilen är en 740..
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Henka_
Skogenracing Elite
Henka_

Antal inlägg : 1915
Age : 30
Namn : Henke
Från : Geffle
Kör : SxxB
Registration date : 07-02-20

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: Sv: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimelör 04 sep 2010, 20:55

ja... konstantström till MS boxen skall ju ganska logiskt dras ifrån batteriet, och tändning till MS boxen skall ju kopplas på tändning i låset (vilken verkar vara gul)..
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil http://www.skogenracing.com
Hedin_
Skogenracing Elite
Hedin_

Antal inlägg : 1976
Age : 28
Namn : Tobbe
Från : Gävle
Kör : Audi A4 1.8T
Registration date : 08-12-15

MS1 v3 problem, Hallgivare Empty
InläggRubrik: Sv: MS1 v3 problem, Hallgivare   MS1 v3 problem, Hallgivare Icon_minitimelör 04 sep 2010, 22:50

Men prova så här då om du har problem med tändningslåset...

Dra ström till ms från batteriet, sätt en 15A säkring o en strömbrytare.

Slå på strömbrytaren så ström kommer fram(Ms slår igång).

Sen kan du prova o vrida om nyckeln.... Ett tips som du kan göra Smile
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
 
MS1 v3 problem, Hallgivare
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Asplöven 2014/2015, Del 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Skogenracing.com :: Skogenracing Society :: Teknik-
Hoppa till: