HemHem  Vanliga frågorVanliga frågor  SökSök  Bli medlemBli medlem  MedlemslistaMedlemslista  AnvändargrupperAnvändargrupper  Logga in  
Dela | 
 

 Inställning för låg-ohm, fungerar ej. MS2V3

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
rydan88
Skogenracing Small


Antal inlägg : 36
Age : 29
Namn : Johan
Från : Arboga
Kör : E30 325 Turbo
Registration date : 12-03-16

InläggRubrik: Inställning för låg-ohm, fungerar ej. MS2V3    fre 02 maj 2014, 09:43

Hej.
Har bytt till låg-ohms spridare i min e30, som varit mappad på hög-ohm förut. Har ändrat inställningar för spridarna som det skall vara för låg ohm. Men då vill skiten inte starta, ändrar jag tillbaka till inställningarna för hög-ohm startar den direkt. Boxen blir inte varm och inte spridarna heller. Det spelar heller ingen roll om jag ändrar PWM Time Threshold(ms) från 1.0ms (låg-ohm) till 25.4... den går likadant.
Så länge PWM Current Limit (%) står på 100% så startar den och går fint på tomgång.

Jag använder tunerstudio.

Någon som har en vettig förklaring?

Enligt mofid har jag flyback-board.

Mvh
Johan
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Grey
Skogencrew
avatar

Antal inlägg : 2022
Age : 35
Namn : Jocke
Från : 08-land
Kör : Ford P100
Registration date : 06-10-30

InläggRubrik: Sv: Inställning för låg-ohm, fungerar ej. MS2V3    tor 22 maj 2014, 08:41

Om du ändrar PWM current limit % så betyder det i runda slängar att du minskar mängden bränsle som den gör på en cykel. Du måste alltså öka bränslet för att få igång den om du tex ställer in 30-70% som är rekommenderat värde.

Mät dina spridare, under 4ohm är dom lågohm.


_________________
// Grey

http://www.racemovie.se

Visdomsord:

  • So thats how easy it is to let people know that you are different, you are not one of them!
    It will make you feel good, and it will make them feel even better!

  • "My definition of insane?
    Doing the same thing as everyone else and expecting a different result!"

  • We are all apprentices in a craft where no one ever becomes a master.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil http://www.racemovie.se
 
Inställning för låg-ohm, fungerar ej. MS2V3
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Kolla på filmer direkt i forumet. Gör denna inställning!
» Fredda - 740 turbo... bygger bromsar
» Träff/utställning söderhamn
» Byte av grenrör utan mappning, fungerar?
» Volvo 940, helljus fungerar ej!

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Skogenracing.com :: Skogenracing Society :: Teknik-
Hoppa till: