HemHem  Vanliga frågorVanliga frågor  SökSök  Bli medlemBli medlem  MedlemslistaMedlemslista  AnvändargrupperAnvändargrupper  Logga in  
Dela | 
 

 ms1 v3 bryter som av/på vid körning.

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
pejo89
Skogenracing Small
avatar

Antal inlägg : 21
Age : 27
Namn : per-åke
Från : högsäter
Kör : volvo/bmw
Registration date : 12-10-04

InläggRubrik: ms1 v3 bryter som av/på vid körning.    sön 13 jan 2013, 17:28

hej där. har en m50b25 vanos motor som jag kör megasquirt 1 V3 med.
problemet är att kör jag med bilen normalt så går den utan problem.
men hets gasar jag bilen på 1:ans växel å uppåt som bryter boxen precis som jag stänger av tändningen och på igen.
har gjort en logg på när bilen får problemet och de blir ett rött streck över hela loggen.
va kan detta bero på?
har orginal vr-givare med ett ställbart ohm värde i boxen som jag fick installerat efterått för att pröva om de blev bättre.
har nu ställt den på 10 ohm utan någon lösning. jag upplever även att när kabeln till datorn sitter i boxen så händer de oftare även hellt plötsligt på tomgång klickar även i pumpreläna. gör inte de vill jag påstå när datorn är urkopplad. har provat flera kablar och datorer.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
Mikael
Skogencrew
avatar

Antal inlägg : 15242
Age : 38
Namn : Mikael
Från : Gävle
Kör : Subaru Impreza WRX STi, Skidoo summit tjejskoter
Registration date : 06-10-11

InläggRubrik: Sv: ms1 v3 bryter som av/på vid körning.    sön 13 jan 2013, 17:41

Låter som störningar, kan vara någon inställning i mappen eller yttre störningar

_________________
“I live my life a quarter mile at a time. For those ten seconds or less I'm free nothing else matter”
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil http://www.skogenracing.com
pejo89
Skogenracing Small
avatar

Antal inlägg : 21
Age : 27
Namn : per-åke
Från : högsäter
Kör : volvo/bmw
Registration date : 12-10-04

InläggRubrik: Sv: ms1 v3 bryter som av/på vid körning.    sön 13 jan 2013, 18:30

Mikael skrev:
Låter som störningar, kan vara någon inställning i mappen eller yttre störningar

kan jag skicka mappen till dig å se om du kan kolla i mina inställningar om du hittar något galet?
frågan ä ju vad som kan ge en sån störning.. speciellt när kabeln sitter i eller ur boxen.
gjorde om kabelhärvan dessutom men hjälpte inte.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
pejo89
Skogenracing Small
avatar

Antal inlägg : 21
Age : 27
Namn : per-åke
Från : högsäter
Kör : volvo/bmw
Registration date : 12-10-04

InläggRubrik: Sv: ms1 v3 bryter som av/på vid körning.    mån 14 jan 2013, 05:56

kan ju i o för sig prova å rycka kontakten på givaren när bilen går å se om de blir samma sympton.
ström finns de ju för generatorn laddar nästan 14v. men har kopplat den lilla kabeln på generatorn direkt på ström om de kan ha någon inverkan så bilen går ju även på tomgång utan batteri om man säger så.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
 
ms1 v3 bryter som av/på vid körning.
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Megasquirt bättre än Haltech?
» problem med megasquirt volvo 960 t6 bryter.
» Plogning Älgsjön
» bil gick igennom isen i mårtsbo Älgsjön
» Provkörde en Corvette C5:a idag

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Skogenracing.com :: Skogenracing Society :: Teknik-
Hoppa till: